Vyrazte za odpočinkom do Františkových Lázní! Prejdite si krásne kolonády, ochutnajte miestne minerálne pramene a užite si krásnu atmosféru historického mesta. V Spa Hoteli Francis *** na vás čakajú výborné raňajky či polpenzia a 3 skvelé relaxačné procedúry!

O ubytovaní

Spa Hotel Francis *** sa nachádza v pokojnej časti Františkových Lázní a ponúka komfortné ubytovanie v kúpeľnom štýle. Užijete si tu dovolenku plnú relaxácie, korzovania po meste, ale aj zaujímavých výletov. Obíďte si miestne sady a parky, napríklad lesopark Amerika, Mestské sady a Sady Bedřicha Smetany, a ochutnajte liečivé pramene Solný, Luční či Sluneční a samozrejme najstarší prameň František. Zaujímavosti o histórii tejto lokality sa dozviete v Mestskom múzeu a skvele si oddýchnete v aquaparku Aquaforum.

Pokiaľ si chcete urobiť dlhší výlet, vyrazte napríklad do Národnej prírodnej rezervácie SOOS, ktorá sa pre zvláštny charakter miestnej krajiny prezýva „český Yellowstone“. Môžete si tu prejsť napríklad 1,2 km dlhý náučný chodník na dne vyschnutého jazera. Alebo si zájdite do chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les a preskúmajte miestne rašeliniská a mokrade. Za pamiatkami môžete vyraziť do Chebu, kde uvidíte Chebský hrad, kostol z 13. storočia a Pachelbelov dom, do Karlových Varov, Mariánskych Lázní či na hrad Seeberg.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na českých jedlách i medzinárodných špecialitách. Nechýba bar s pestrým výberom alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Čo by to bolo za návštevu kúpeľov bez kúpeľných procedúr! V hoteli si môžete dopriať najrôznejšie kúpele, zábaly a masáže pod vedením skúseného personálu.

Spa Hotel Francis ***

Spa Hotel Francis ***

Ruská 357/18 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Francis SPA HOTEL s.r.o. IČ: 04629540


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 11:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 90 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet