Užite si dokonalú dovolenku na brehu Balatonu! V Kenese Bay Garden Resort & Conference ****superior nájdete všetko, čo si môžete len priať - krásne izby, chutnú polpenziu aj novo zrekonštruované wellness centrum s bazénmi a saunami. Poteší vás aj súkromná pláž priamo pri jazere a skvelé výletné ciele v okolí.

O ubytovaní

Kenese Bay Garden Resort & Conference ****superior sa nachádza v meste Balatonkenese, doslova na brehu legendárneho „maďarského mora“ - jazera Balaton. Milovníci vodných športov a kúpania tak budú mať pri Balatone cez leto postarané. Veľa zábavy tu na vás ale čaká aj v ďalších ročných obdobiach.

Nadšení cyklisti si môžu prejsť legendárnu trasu Balaton Ring alebo iné zaujímavé cyklotrasy. Príjemnú prechádzku si užijete v parku Millennium s okrasnou flórou i zaujímavými umeleckými dielami. Divokejšia príroda na vás čaká v prírodnej rezervácii Töreki alebo na polostrove Tihány, ktorý je známy najmä bohatou populáciou vodného vtáctva. Chcete sa na dovolenke hlavne baviť? Vyskúšajte jazdu na motokárach Balaton Go-Kart, pokorte lanové dráhy a ziplining dobrodružnom parku Zamárdi alebo sa prejdite na bobovej dráhe v zábavnom parku Balatoni Bob.

Na výlet môžete vyraziť aj do okolitých miest. Balatonfüred ponúkne krásne pamiatky, napríklad pamiatkový dom Móra Jókaiho, postavený v roku 1820, vilu Vaszary, ktorá slúži ako centrum najrôznejších kultúrnych udalostí, alebo letné sídlo Dőry, považované za jednu z najkrajších stavieb v meste. V neďalekom Balatonfűzfő zase čaká Dobrodružný park Serpa a vo Veszpréme nájdete Zoologickú záhradu Kálmána Kittenbergera, ktorá je tretia najväčšia v Maďarsku.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia s krásnym výhľadom na jazero Balaton ponúkne hosťom vycibrené chute regionálnej maďarskej kuchyne i medzinárodné pokrmy. Jedlá sú pripravované z čerstvých, najmä lokálnych surovín. Na posedenie pri káve, kokteilu či poháriku vína pozýva útulný Lounge Bar a v lete si môžete oddýchnuť aj na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

Moderné, novo zrekonštruované wellness centrum Body & Soul bude dokonalou oázou relaxu. Tešiť sa môžete na vnútorný a vonkajší zážitkový bazén, vnútorný a vonkajší detský bazén, fínsku saunu, infrasaunu a parný kúpeľ, kde si perfektne oddýchnete od každodenných starostí. Užiť si môžete aj saunové rituály, alebo si vyberte niektorú z pestrej ponuky masáží. Súčasťou wellness centra je aj špičkovo vybavené fitness centrum na ploche 120 m².

Kenese Bay Garden Resort & Conference ****superior

Kenese Bay Garden Resort & Conference ****superior

Parti sétány 51. , Balatonkenese
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Sétány Kft. IČ: 0109171545


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 8 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
29,4 km

Tipy na výlet

BalatoniBob Leisure Park

BalatoniBob Leisure Park Tip na výlet

Zábavu pre celú rodinu nájdete v zábavnom parku v Balatonfűzfő. Budete svišťať vzduchom alebo tunelom na bobovej dráhe, zdoláte lanové prekážky, vyskúšate paintball, streľbu z luku alebo fitness park. K dispozícii je tiež vysoký kolotoč Swingy, ktorý možno na prvý pohľad vzbudzuje hrôzu, ale skôr než hrozivá je jazda na ňom návyková. Môžete sa tiež vypraviť na rozhľadňu a nechať deti vyblázniť na ihrisku v lese. Deň plný zábavy v BalatoniBob Leisure Parku zbehne neuveriteľne rýchlo.

Viac informácií
Kúpele Galérius
Kúpele Galérius
Siófok
Siófok
Plavba po Balatone
Plavba po Balatone