Užite si parádnu dovolenku v poľských Beskydách! Vyrazte do Country Clubu Żywiec, odkiaľ to budete mať len kúsok k skvelým výletným cieľom, historickým aj prírodným pamiatkam a lyžiarskym areálom. Tešiť sa môžete na moderné ubytovanie, bohaté raňajky formou bufetu a skvelý relax vo wellness centre s bazénom, vírivkou a infrasaunou.

O ubytovaní

Country Club Żywiec sa nachádza v krásnom regióne na juhu Poľska a sotva 20 km od hraníc so Slovenskom. Ubytovanie nájdete v blízkosti mesta Żywiec, ktoré leží v kotline medzi Beskydami a Żywieckým jazerom. Okolie ponúka parádne výletné ciele, nádhernú prírodu i množstvo možností na športové a rekreačné vyžitie.

Mesto Żywiec je preslávené pivovarníctvom a jeho dominantou je zámok Żywiec s priľahlým parkom a múzeom piva. V centre mesta môžete obdivovať staré námestie, historické kostoly a tradičnú architektúru. Viac o miestnej histórii a regionálnej kultúre sa dozviete aj v skanzene v dedine Ślemień, kde si môžete prezrieť staré chalupy a spoznať lokálny folklór.

V zime zamierte do obľúbeného strediská Szczyrk, ktoré ponúkne 41 km zjazdoviek všetkých obťažností, alebo do menšieho horského mestečka Korbielów, odkiaľ môžete vyraziť na vrchol Pilsko, druhú najvyššiu horu Beskýd. Z prírodných krás môžete na svojich výletoch obdivovať aj vodopády Kaskady Rodła alebo horu Żar.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii s terasou si pochutnáte na regionálnych aj medzinárodných špecialitách, pripravených z tých najlepších lokálnych surovín.

Kde budete relaxovať?

Užite si relax v modernom wellness centre. Čaká tu na vás krytý bazén s protiprúdom, vodnými prvkami, vírivkou a detským bazénom. Zohriať sa môžete v infrasaune a na ponaňahovanie svalov poslúži posilňovňa.

Cestujete s deťmi?

K dispozícii je vnútorná herňa, kde sa najmenší hostia spoľahlivo zabavia nielen pri nepriazni počasia.

Country Club Żywiec

Country Club Żywiec

Kiełbasów 24 , Jeleśnia
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Solaris International Sp.z o.o IČ: 356835217


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
8,2 km
Zastávka
1,2 km
Zjazdovka
6 km

Tipy na výlet

Múzeum pivovarníctva v Živci

Múzeum pivovarníctva v Živci Tip na výlet

Múzeum, ktoré môžete ochutnať. Tak znie motto populárneho Múzea pivovarníctva v poľskom Živci. Nachádza sa v pôvodnom pivovare z roku 1856 a sľubuje hlboký pohľad do tradície a histórie obľúbeného nápoja strednej Európy. Expozícia zahŕňa ako historické artefakty, tak interaktívne prvky, ktoré návštevníkov prevedú celým procesom varenia piva.

Súčasťou prehliadky je aj návšteva historických pivníc, kde sa návštevníci zoznámia s tradičnými metódami uchovávania piva v drevených sudoch. Nebola by to ale plnohodnotná návšteva pivovaru, keby ste tradičnú pivnú receptúru nemohli ochutnať. A tak sa môžete tešiť aj na degustáciu.

Pivovar v Živci založil v roku 1856 arcivojvoda Albrecht Friedrich Habsburg a vytvoril tak jedno z najznámejších pivovarníctiev v Európe. O 150 rokov neskôr sa v jeho priestoroch otvorilo múzum, ktoré vás pozýva na fascinujúci pohľad do najstaršej časti komplexu.

Poľské Beskydy
Poľské Beskydy
Barania hora
Barania hora
Ski areál Szczyrk Mountain Resort
Ski areál Szczyrk Mountain Resort