Zavítajte na pobyt do malebného štajerského údolia Weitental, kde sa ukrýva JUFA Hotel Bruck an der Mur *** obklopený turistickými trasami a cyklotrasami. Tešiť sa môžete na výbornú polpenziu z regionálnych produktov a úžasný relax v štýlovom lesnom wellness centre. Nechýba ani bohaté vyžitie pre deti na parádnom vonkajšom ihrisku aj v detskej herni.

O ubytovaní

JUFA Hotel Bruck an der Mur *** sa nachádza v malebnom Štajrsku, približne 40 minút jazdy od Grazu, v krásnej prírode údolia Weitental a na kraji historického mesta Bruck an der Mur. Lokalita je perfektná lokalita na pešie aj cyklovýlety, milovníkov pamiatok i rodiny s deťmi. Hneď pri hoteli nájdete aj obľúbenú trasu pre horské bicykle SchweizUben-Trail.

Na výlet sa vydajte k jazerám Grüne See a Leopoldsteiner See, prejdite si divokú tiesňavu Bärenschützklamm s drevenými lávkami a vodopádmi alebo sa vydajte po stopách ťažby železa cestou Eisenstraße, na ktorej nájdete rôzne múzeá a technické pamiatky. Na milovníkov histórie čaká v okolí zrúcanina hradu Oberkapfenberg, slávne pútnické miesto Mariazell s barokovým kostolom alebo zámok Kornberg. V zime potom môžete využiť niekoľko lyžiarskych stredísk v okolí, napríklad Schigebiet Aflenz-Bürgeralm.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás pohostí regionálnymi špecialitami z lokálnych surovín, prevažne v bio kvalite. Máte tak ideálnu šancu ochutnať naozaj to najlepšie z tejto oblasti. Farmársky chlieb, bio čaje, domáce údeniny a mliečne výrobky, ale aj vegetariánske jedlá. Na kávu a posedenie pozýva útulná hotelová kaviareň.

Kde budete relaxovať?

Na odpočinok poslúži štýlové lesné wellness centrum Waldwellness s plochou 400 m², vybavené fínskou saunou, laconiom, tropickými sprchami a relaxačnou slnečnou terasou.

Cestujete s deťmi?

O zábavu pre deti je tu postarané! Vyblázniť sa môžu na skvelom vonkajšom ihrisku s preliezačkami a interaktívnymi atrakciami, rovnako ako vo veselej detskej herni.

Niečo naviac

Veľkí aj malí hostia sa skvele zabavia aj pri hre bowlingu.

JUFA Hotel Bruck an der Mur ***

JUFA Hotel Bruck an der Mur ***

Stadtwaldstraße 1 , Bruck/Mur
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
JUFA Hotels Österreich GmbH IČ: FN286662m


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 21:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Štajersko

Štajersko Tip na výlet

Druhú najväčšiu spolkovú krajinu Rakúska objavíte rozprestierať sa medzi horou so slávnym ľadovcom Dachsteinu a vinohradníckym regiónom na juhu. Vydať sa sem môžete nielen na turistiku po výnimočne nedotknutej prírode, na cyklotúru po viac než 200 km cyklotrás, ale aj za rušným životom v pulzujúcich mestách plných pamiatok.

V Štajersku rozhodne navštívte:

  • Graz - mesto kultúry roku 2003
  • najvýznamnejšie pútnické miesto Európy - baziliku Mariazell
  • Benediktínsky kláštor Admont s najväčšou kláštornou knižnicou na svete
  • Vínnu cestu na juhu Štajerska, ktorá vás prevedie okolo vinohradov a sadov s tzv. Klapotetz - typickými veternými mlynmi s lopatkami na plašenie vtákov

Vydajte sa tiež na turistiku po krásnych lesoch v severe Štajerska, vďaka ktorým sa región nazýva aj “zelené srdce Rakúska”. A po túre si najlepšie oddýchnete v kúpeľoch s liečivou termálnou vodou, napríklad v Bad Waltersdorfe.

Viac informácií
Graz
Graz
Hrad Graz
Hrad Graz
Semmering
Semmering