Oblíbené 0

Zatiaľ nemáte žiadne obľúbené ponuky.

  • K ponukám sa môžete kedykoľvek vrátiť
  • Obľúbené ponuky na jednom mieste
  • Upozornenie na zmeny v ponukách

Osobne overené: Recenzia pobytu so vstupom do bazénového komplexu v Termáloch Malé Bielice

Vydajte sa spolu s Lenkou, členkou Travelking tímu, na Slovensko. Konkrétne do obľúbených Termálov Malé Bielice. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia pobytu so vstupom do bazénového komplexu v Termáloch Malé Bielice

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 9. 6. 2023 - 11. 6. 2023
  • Ubytovaní sme boli v: Termáloch Malé Bielice
  • Lokalitou ubytovania sú: Malé Bielice
  • Cestovala som: S partnerom a synmi
  • Stravovanie: Polpenzia
  • Doprava: Autom

Kam a ako sme išli?

Na pobyt do Malých Bielíc sme išli s rodinou z Prostějova vlastným autom. Cesta trvala cca 2,5 hodiny a bola bezproblémová. Po diaľnici sa ide iba malú časť cesty a platenému úseku sa dá jednoducho vyhnúť, bolo teda z nášho pohľadu zbytočné kupovať diaľničnú známku.

Ako to bolo s parkovaním?

Vonkajšie parkovisko je vzdialené cca 50 metrov od hotela a je pomerne veľké, nebolo teda potrebné nič dopredu rezervovať. Parkovanie nie je zastrešené ani strážené, okolie je ale bezpečné. Z parkoviska vedie priamo k hlavnému vchodu do hotela dlhšia prístupová cesta.

Kde sme sa ubytovali?

Hotel Termály Malé Bielice sa nachádza v pokojnej oblasti na kraji mesta, má skrátka ideálnu polohu na relaxáciu a oddych. Budovu hotela sme našli hneď, je veľmi dobre dostupná. Hneď vedľa je malé súkromné ​​letisko, kde sa počas nášho pobytu púšťali modely lietadiel. Nás to ale nijako nerušilo, ba naopak, chlapci mali o zábavu postarané a bolo pekné pozorovať akrobacie jednotlivých lietadiel. Zároveň je pri letisku dobrá kaviareň a naozaj veľké ihrisko, kde sa deťom veľmi páčilo.

Ubytovali sme sa v izbe s balkónom a výhľadom na letisko. Izba bola veľmi priestranná a útulná, s moderným interiérom ladeným do neutrálnych farieb a dreveným nábytkom. Skladala sa z 2 samostatných miestností, v každej z nich bola veľká manželská posteľ. Synovia tak mali izbu sami pre seba, čo sme veľmi ocenili. 🙂 V rámci vybavenia tu bola klimatizácia, malá chladnička a televízia, bez problémov sme sa pripojili aj na WiFi. V kúpeľni bol sprchovací kút a nachystané uteráky, župany a toaletné potreby. Na balkóne sme mali sušiak na bielizeň a stôl s 2 stoličkami na posedenie.

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

V rámci polpenzie sme si pochutnávali na raňajkách vo forme bufetu a servírovaných večeriach. V deň príchodu bola večera už daná, druhý deň sme si ale mohli vyberať zo 4-5 variantov. Jedlá boli klasické, žiadna veľká exotika, prevažovala slovenská a talianska kuchyňa alebo rôzne medzinárodné klasiky. Všetky pokrmy boli chutné a porcie obrovské. Chalani si dali penne s parmezánom a paradajkovou omáčkou, jedlo bolo veľmi dobré aj pekne vyzeralo. Zvyšok posádky si objednal knedľu, bravčové mäso a (tuším) kel alebo kapustu. Ja by som pridala nejakú omáčku alebo šťavu, ale aj tak bolo jedlo chuťovo dobré a porcia sa prakticky nedala dojesť.

Ako sme sa najedli v okolí?

Nevyskúšali sme žiadne reštaurácie v okolí, otestovali sme ale aspoň bufet, ktorý sa nachádza vo wellness centre. Môžete tu zahrešiť napríklad hranolkami alebo langošom, zazrela som ale aj nejaké šaláty a polievky. Samozrejme nechýba čapované pivo a malinovky. Dôležité upozornenie – platiť sa dá iba v hotovosti. To nás trošku prekvapilo, vo zvyšku rezortu totiž prijímajú karty, v tomto občerstvení ale nie.

Aké bolo cestovanie s deťmi?

Hotel nie je nejako extra zameraný na rodiny s deťmi, jeho klientela je väčšinou skôr staršia. Nemá preto napríklad detský kútik alebo špeciálne detské menu. Deti si ale aj tak pochutnali a zabavili sa vo veľkej záhrade s preliezkami, hojdačkami, šmykľavkou a volejbalovým ihriskom, hneď vedľa bola aj dráha pre kolieskové korčule alebo odrážadlá.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Najviac sme si počas pobytu užili relaxáciu vo wellness centre, ktoré sa skladá z vodného sveta, vonkajšieho aquaparku a saunového centra. Sauny sme však neotestovali, nemali sme do nich v rámci pobytového balíčka prístup. Vnútorný vodný svet zahŕňa 2 termálne bazény - relaxačné a hydromasážne. Do relaxačného bazéna je povolený vstup až od 14 rokov, väčší, hydromasážny bazén bol ale prístupný deťom už od 3 rokov. Vo vonkajšom aquaparku boli 2 termálne bazény s hydromasážou a plavecký bazén. Na ten je napojený tobogan a šmykľavka, oboje ale bolo, bohužiaľ, zatvorené (ešte nebola sezóna). V bazéne sme si napriek tomu aspoň zaplávali, voda mala už začiatkom júna príjemnú teplotu. V lete býva otvorený ešte ďalší vonkajší bazén, ktorý sa v dobe nášho pobytu pripravoval.

Kam sa vydať na výlet?

Určite odporúčam zájsť do Bojníc, je to veľmi krásne historické mesto s množstvom zaujímavých pamiatok a iných atrakcií. Medzi hlavné lákadlá patrí Zámok Bojnice, na ktorom sa natáčala rozprávka Šialene smutná princezná. Nielen pre deti je zaujímavá aj Zoo Bojnice s najväčším počtom druhov zvierat na Slovensku a Dinopark Bojnice, ako najväčší svojho druhu v republike. Kto sa nebojí, ten môže si prejsť aj Chodník v oblakoch. Z 30-metrovej vyhliadkovej veže budete mať Bojnice aj okolie ako na dlani, dole sa navyše môžete skĺznuť po tobogane.


Záverečné hodnotenie pobytu v Termáloch Malé Bielice

„Pobyt si veľmi užila celá naša rodina. Malé Bielice sú miestom, kde môže relaxovať nielen telo, ale aj myseľ. Pokiaľ nevyhľadávate luxus, ale skôr pokoj, príjemné prostredie a veľmi milý personál, určite si tento hotel zamilujete. Veľký benefit vidím v tom, že je wellness centrum prístupné počas celej doby pobytu, od rána do večera, a to aj v deň odchodu. Z výletov určite odporúčam navštíviť neďaleké mesto Bojnice. Očarí vás množstvom historických pamiatok, na čele s romantickým, goticko-renesančným zámkom, ktorý sa oplatí vidieť. Okrem zámku je tu aj množstvo iných turistických atrakcií, vynikajúcich kaviarní a reštaurácií.”


👍 Pobyt v Termáloch Malé Bielice bol osobne overený Lenkou, členkou tímu Travelking, a ich návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 28. 9. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň