Doprajte si poriadnu dávku relaxu! Thermal Hotel Mosonmagyaróvár je priamo prepojený s kúpeľmi, a navyše vám ponúkne neobmedzený prístup do exkluzívnej wellness zóny s vírivkou, saunou a soľnou jaskyňou. Relax doplníte bufetovými raňajkami alebo polpenziou.

O ubytovaní

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár nájdete v kúpeľnom mestečku Mosonmagyaróvár na severe Maďarska. Obľúbené termálne kúpele ležia len 20 km od slovenských hraníc, ale ich popularita sa nezakladá len na ľahkej dostupnosti. Hotel je priamo prepojený s kúpeľmi, a tak to za liečebnou vodou budete mať iba pár krokov.

Malé mesto Mosonmagyaróvár vyhľadávajú všetci, ktorí si chcú oddýchnuť alebo sa vyliečiť zo zdravotných problémov. A niet divu, že sú na tieto účely tunajšie kúpele tak obľúbené. Zo zeme tu totiž vyviera jedna z 5 najliečivejších vôd v celej Európe.

Liečebné kúpele Flexum Thermal & Spa (10 m) nájdete v obklopení zelene v centre mesta. Vykúpete sa v 7 rôznych bazénoch s teplotou vody až 38 °C. Aby toho nebolo málo, doprajete si tiež niektorú z liečebných procedúr alebo masáží. Neďaleko kúpeľov sa nachádza obľúbená kaviareň Várkert (500 m), umiestnená do krásnej historickej budovy, kam si rozhodne zájdite na kávu a niečo sladké.

Okrem kúpeľov nájdete v okolí ubytovania aj ďalšie zaujímavosti. Vydajte sa napríklad do múzea Hansági (850 m), kde si prezriete výtvarné a archeologické exponáty staré až 9 000 rokov. Za zážitkami vyrazte na hrad Óvari (750 m) alebo do interaktívneho centra FUTURA (3 km), ktoré nadchne hlavne najmenších kúpeľných hostí.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe Standard (23 m²), ktorá vás očarí elegantným a vzdušným interiérom. Poteší vás aj dostatok súkromia, ktorý zaistí vlastnej modernej kúpeľni so sprchovacím kútom, toaletou a fénom.

V izbe sa nachádza extra veľká manželská posteľ s luxusnými pružinovými matracmi, prípadne prístelka pre jednu ďalšiu osobu. Po dlhom dni si oddýchnete v kútiku s posedením alebo si pustíte LCD televíziu.

Súčasťou vybavenia je ďalej trezor, telefón a minibar. Samozrejmosťou je potom bezplatné pripojenie k WiFi. Izby sú klimatizované.

Na čom si pochutnáte?

K odpočinkovej dovolenke už dobré jedlo skrátka patrí. V hoteli sa podávajú raňajky a večere formou bohatého bufetu. Reštaurácia je situovaná v svetlom dizajnovom interiéri so živými kvetinami, a tak sa tu budete cítiť veľmi príjemne. Z presklenej časti reštaurácie si užijete výhľad na kúpeľné centrum a okolitú zeleň.

Kde budete relaxovať?

Do maďarského Mosonmagyaróváru sa môžete tešiť na naozaj jedinečný relax! Hotel je priamo prepojený s kúpeľmi, a tak z izby len v papučiach prebehnete za báječným relaxom. Vykúpete sa tu v 7 bazénoch s liečebnou vodou a rôznou teplotou a doprajete si liečebné procedúry.

To ale nie je ani zďaleka všetko! Súčasťou hotela je exkluzívna wellness zóna, kde si oddýchnete vo vírivke a fínskej saune. Dokonale sa uvoľníte aj v soľnej jaskyni, ktorá využíva silu Mŕtveho mora. Nerušenému relaxu sa na tomto mieste môžete oddávať pokojne celý deň!

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***

Kolbai Károly 10 , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Club Eldorado Kft. IČ: 08-09-009146


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Kúpele Mosonmagyaróvár

Kúpele Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je mesto v západnom Maďarsku a nachádza sa neďaleko rakúskych a slovenských hraníc. Hoci je to pomerne malé mesto, pýši sa krásnymi kúpeľmi Mosonmagyaróvár, ktoré lákajú turistov hľadajúcich odpočinok aj liečbu niektorých zdravotných problémov. Tieto liečebné kúpele s plavárňou nájdeme uprostred zelene v blízkosti centra mesta a ponúkajú 7 bazénov s rôznou teplotou vody. Na svoje si tu prídu ako osoby, ktoré hľadajú relax a rekonvalescenciu, tak i priaznivci plávania.

Bazény v kúpeľoch Mosonmagyaróvár

  • Liečivý bazén s termálnou vodou s teplotou 36 - 38 °C
  • Sedací bazén I s chladenou termálnou vodou s teplotou 30 - 33 °C
  • Sedací bazén s perličkovými lavicami, masážnymi prvkami chodidiel a chrbta s chladenou termálnou vodou s teplotou 36 - 37 °C
  • Bazén pre terapeutické plávanie a cvičenie s chladenou termálnou vodou s teplotou 28 - 30 °C
  • Wellness bazén s chladenou termálnou vodou s teplotou 32 - 34 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 33,3 m, teplota 28 - 29 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 25 m, teplota 26 - 28 °C

Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskajúce z hĺbky až 2 000 m a jej teplota dosahuje 74 °C). Voda lieči choroby kĺbov a chrbtice, zápaly kĺbov, zápaly priedušiek a ďalšie.

Otváracia doba kúpeľov je každý deň, po celý rok 8:00 - 20:00 hodín.

Viac informácií
Mesto Mosonmagyaróvár
Mesto Mosonmagyaróvár
Vedecké zábavné centrum Futura
Vedecké zábavné centrum Futura
Hrad Ovári
Hrad Ovári