Vyrazte na dovolenku ku krásnemu jazeru Achensee! Ubytujte sa v Arthur's Hotel am Achensee **** a užite si štýlové ubytovanie s vysokým komfortom, bohaté raňajky formou bufetu a rôznorodé zľavy na vyžitie v okolí. Tešiť sa môžete aj na skvelé výletné ciele, cyklotrasy, adrenalínové športy či kúpanie v jazere.

O ubytovaní

Arthur's Hotel am Achensee **** v Maurachu sa nachádza medzi horami a jazerom, ktoré splývajú v úchvatnú prírodnú kulisu. Idylická dedinka a jej okolie lákajú na aktívnu dovolenku po celý rok. Na programe je tu pešia turistika, kúpanie, lyžovanie, ale aj jazda na horskom bicykli, kiting a skygliding v pôsobivom pohorí Karwendel. Jazero Achensee je navyše také priezračné, že si pri potápaní môžete užiť viditeľnosť až desať metrov!

V zime je, samozrejme, čas vyraziť na lyže - na dosah budete mať 4 lyžiarske oblasti, vrátane obľúbeného ski areálu Christum, približne 53 km zjazdoviek a cez 200 km bežkárskych tratí. Celoročná zábava je potom zaručená v novom zážitkovom centre Atoll Achensee s nekonečným bazénom, strešným SPA a posilňovňou pri jazere s výhľadom na hory. Tu si môžete zaplávať, saunovať sa, relaxovať a jednoducho si užívať!

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa servírujú vynikajúce raňajky formou bufetu s výberom čerstvých a regionálnych produktov tej najlepšej kvality.

Svoj hlad môžete utíšiť aj v priamo susediacej Reštaurácii Venezia. Potešte svoje chuťové poháriky stredomorskou kuchyňou a vychutnajte si tradičné talianske pochúťky od šalátov a antipasce cez pizzu a cestoviny až po pokrmy z rýb a mäsa.

V štýlovom kokteilovom bare potom môžete v príjemnej atmosfére zavŕšiť deň kreatívnymi nápojmi a dobrou hudbou. Na zdravie!

Niečo naviac

Ako držiteľ karty AchenseeCard môžete využívať napríklad nasledujúce služby so zľavou:

  • Výlet loďou po jazere Achensee
  • Návštevu rôznych múzeí v regióne
  • Vstup do Sveta krištáľu Swarovski vo Wattense
  • Jazda najstaršou parnou ozubnicovou železnicou v Európe
Arthur's Hotel am Achensee ****

Arthur's Hotel am Achensee ****

Dorfstraße 23 , Eben am Achensee
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 22 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
1,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
37,8 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
5,6 km

Tipy na výlet

Ski areál Maurach - Rofan

Ski areál Maurach - Rofan Tip na výlet

Toto lyžiarske stredisko, ktoré sa nad jazerom Achensee týči do výšky až 2 039 metrov, je okrem pokročilých lyžiarov tiež ideálnym miestom pre rodiny s deťmi. Čaká ich tu totiž moderný lyžiarsky detský svet. Nájdete tu ale tiež sánkársku dráhu, ktorá vedie pozdĺž modrej zjazdovky až do údolia a taktiež miestnu špecialitu - let na lane zavesenom nad údolím, ktoré sa nazýva Air Rofan.

Jazero Achensee
Jazero Achensee
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Swarovski Crystal Worlds vo Wattens
Swarovski Crystal Worlds vo Wattens