Užite si nádhernú dovolenku v rakúskom Korutánsku! Ubytujte sa v Hoteli St. Oswald ****, kde na vás čakajú skvelé raňajky či plná penzia s množstvom dobrôt a neobmedzený relax v hotelovom wellness s bazénom a saunami. Tešiť sa môžete aj na skvelý program: hudobné a tanečné večery, výlety so sprievodcom a herňu pre deti.

O ubytovaní

Hotel St. Oswald **** sa nachádza v malebnom rakúskom Korutánsku, pri kúpeľnom meste Bad Kleinkirchheim, na kraji národného parku Nockberge. Krásna okolitá príroda je ideálna na dovolenku pre milovníkov pešej turistiky a cyklistov, ale aj rodiny s deťmi. V miestnych kúpeľoch si zase užijete ničím nerušený relax a v zime budete mať na dosah parádne zjazdovky moderných ski areálov.

Prejdite si početné turistické trasy národného parku Nockberge alebo vyrazte na výlet ku krásnemu jazeru Millstätter See, kde si v lete užijete kúpanie a vodné športy. K obľúbeným výletným cieľom v okolí patrí tiež prameň Oswaldi a Trattnigov mlyn a (nielen) pri nepriazni počasia môžete navštíviť expozíciu kováčskeho múzea Alte Schmiede alebo múzea automobilov Porsche v Gmünde. Za návštevu stoja i termálne kúpele Römerbad alebo Therme St. Kathrein.

V zime si dosýta užijete lyžovanie, najbližšie zjazdovky budete mať doslova len pár metrov od hotela. Stredisko Bad Kleinkirchheim je jedným z najobľúbenejších v Korutánsku a ponúka viac ako 100 km zjazdoviek všetkých obťažností. Zaujímavosťou je, že sa tu konajú preteky Svetového pohára v zjazde žien. Na dosah budete mať aj ďalšie lyžiarske areály, napríklad Turracher Höhe, Falkert, Gerlitzen Alpe a i. Ak máte radi skialpinizmus, môžete sa vydať na túry v oblasti Nockberge.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na lokálnych pokrmoch pripravovaných z čerstvých, regionálnych surovín. Za pekného počasia si môžete jedlo vychutnať na slnečnej terase. Hotel má navyše vlastnú vinnú pivnicu s vybranou ponukou vín ak posedeniu pri káve či kokteilu tu aj útulný bar s krbom.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom výletov či lyžovania si skvele oddýchnete v hotelovom wellness centre. Tu na vás čaká plavecký bazén s výhľadom na hory, horúca vírivka a saunový svet s fínskou saunou, infrasaunou a aromatickou parnou saunou. Tie dopĺňa ochladzovací bazénik, Kneippov chodník a odpočiváreň, v letných mesiacoch môžete zavítať aj do vonkajšej relaxačnej zóny s ležadlami a hojdacími sieťami.

Hotel St. Oswald ****

Hotel St. Oswald ****

Schartenweg 5 & 12 , Bad Kleinkirchheim
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel-BetriebsgesmbH & Co KG, Hotel St. Oswald IČ: 19910F


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 21:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
5,4 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
5,4 km

Tipy na výlet

Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim Tip na výlet

Bad Kleinkirchheim nie sú len vyhlásené termály, ale aj obľúbené lyžiarske stredisko, v ktorom si užijete lyžovanie na viac ako 100 km zjazdoviek. Zjazdovky sú väčšinou strednej obtiažnosti, ale k dispozícii sú aj modré zjazdovky pre deti a začiatočníkov. Milovníci snowboardingu môžu vyskúšať prekážky pri lanovke Kaiserburg. Pýchou lyžiarskeho strediska je zjazdovka svetového pohára Franz-Klammer-Abfahrt. Na vrcholky hôr vás vyvezie 25 moderných lanoviek a vlekov. O vhodné podmienky na lyžovanie sa stará vyše 800 snežných diel.

Viac informácií
Lyžovanie v Korutánsku
Lyžovanie v Korutánsku
Termálne kúpele St. Kathrein
Termálne kúpele St. Kathrein
Thermal Römerbad
Thermal Römerbad