Užite si dovolenku v Nízkych Tatrách! Penzión Bystrinka leží v obci Bystrá len kúsok od známeho vrcholu Chopok. Čaká na vás skvelá polpenzia, romantické wellness s vírivkou a saunami, ale aj zapožičanie bicyklov a iné športové aktivity. Navyše sa môžete tešiť na parádne výletné ciele v okolí.

O ubytovaní

Penzión Bystrinka sa nachádza v obci Bystrá v malebnej prírode Nízkych Tatier. Ide o skvelý východiskový bod na pešie aj cyklovýlety, v zime si v okolí tiež skvele zalyžujete.

Jedným z obľúbených výletných cieľov v okolí je Chopok - druhý najvyšší vrchol Nízkych Tatier, odkiaľ si užijete parádny výhľad do okolia. Alebo naopak zamierte do hlbín zeme a navštívte Bystriansku jaskyňu či známejšiu Demänovskú jaskyňu slobody a Demänovskú ľadovú jaskyňu. Pokiaľ sa zaujímate o históriu, navštívte Horehronské múzeum v Brezne, hrad Slovenská Ľupča, dedinu Čierny Balog s historickou lesnou železnicou alebo Lesnícky skanzen Vydrovo.

V lete si vyrazte do rekreačnej oblasti Krpáčovo s vodnou nádržou, kde si užijete kúpanie, rybárčenie aj vodné športy. V zime sa tu dá aj lyžovať. V okolí navyše môžete vyskúšať hneď niekoľko ski areálov - Tále so 6 zjazdovkami, Mýto pod Ďumbierom so 7 zjazdovkami (v lete funguje ako bikepark), Čertovica s 5 zjazdovkami alebo dokonca obrovské lyžiarske centrum Jasná, ktoré je s viac ako 50 km zjazdoviek najväčším a najmodernejším ski areálom na Slovensku.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii si pochutnáte na obľúbených medzinárodných pokrmoch, ale aj regionálnych horehronských špecialitách, ako je kapustnica s klobásou, bryndzové halušky a pirohy či makové šúľance. Cez leto je otvorená aj vonkajšia terasa, kde sa cez víkendy griluje.

Kde budete relaxovať?

Po túre alebo lyžovaní si zaslúžene oddýchnete vo vonkajšej vírivke, fínskej saune a aromasaune so svetelnou terapiou. Na ochladenie poslúži ochladzovacia kaďa a sprcha a následne môžete relaxovať v príjemnej odpočivárni s ležadlami a krbom.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii priestranný detský kútik, vonkajšie ihrisko s preliezkami, hojdačkami a trampolínou a teenage chill herňa s biliardom a Xboxom.

Niečo naviac

V areáli penziónu nájdete aj ihrisko na minifutbal a nohejbal a požičovňu bicyklov a športového vybavenia.

Penzión Bystrinka

Penzión Bystrinka

Bystrá 153 , Bystrá
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MH-RAMAK s.r.o. IČ: 55784071


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
51 m
Zjazdovka
2,1 km
Bežkovanie
2,5 km

Tipy na výlet

Chopok

Chopok Tip na výlet

Vyšliapte si na jeden z troch najvyšších vrcholov Nízkych Tatier. Chopok síce nie je najvyššia hora tohto pohoria, ale pre úžasný výhľad, ľahkú dostupnosť aj záchytný bod v podobe obľúbenej chaty pod Chopkom ide rozhodne o vrchol najpopulárnejší. Chopok môžete zdolať po vlastných alebo sa nechajte vyviezť niektorou z lanoviek Priehyba - Chopok a Kosodrevina - Chopok. Severná Priehyba - Chopok je pritom novinkou, ktorá je v prevádzke od zimy 2012/2013 a patrí k tomu najmodernejšiemu a najspoľahlivejšiemu, čo vám Tatry môžu ponúknuť.

Trasy pre peších:

  • Z Jasnej od Vrbického plesa pri Mikulášskej chate po modrej značke. Trasa je dlhá 5,2 km s prevýšením 908 m, čas chôdze 3 hodiny 30 minút
  • Z Trangošky cez Srdiečko po žltej značke. Trasa je dlhá 5 km s prevýšením 857 m, čas chôdze 3 hodiny
Viac informácií
Bystrianska jaskyňa
Bystrianska jaskyňa
Splav Hrona
Splav Hrona
Ski Tále
Ski Tále