Vyrazte za relaxom aj zábavou do Mariánskych Lázní! V Revelton Studios na vás čaká moderné ubytovanie v apartmáne, výborné raňajky aj Hudobný múzom so vstupom zadarmo. Tešiť sa môžete aj na zaslúžený odpočinok v Rímskych kúpeľoch či v Spa Butterfly a 15 % zľavu v Royal Golf Clube.

O ubytovaní

Štýlové apartmány Revelton Studios sa nachádzajú v Mariánskych Lázňach, na okraji centra mesta, kde si užijete pokoj blízko prírody a budete to mať odtiaľto len kúsok ku krásnej kolonáde Ferdinandovho prameňa. Od kolonády môžete vyraziť na prechádzku do prírodného parku Prelát, k Prelátovmu prameňu alebo k Obore Hvozd s jeleňami a danielmi. Od tej už to budete mať čo by kameňom dohodil k Parku Boheminium plnému zaujímavých miniatúr a tiež ku Skiareálu Mariánky s letnou kabínkovou lanovkou Koliba-Krakonoš a zimnou zjazdovkou.

Alebo nasledujte Úšovický potok až k kúpeľnému centru mesta, kde sa pokocháte pohľadom na Spievajúcu fontánu a prejdete sa po kolonáde Maxima Gorkého a kolonáde Karolíninho a Rudolfovho prameňa. Neďaleko na vás čaká aj Lesný prameň a zdatnejší turisti sa môžu napiť aj zo Srnčieho alebo Myšieho prameňa. Láka vás ešte dlhší výlet a nemáte kúpeľnej atmosféry nikdy dosť? Potom si zájdite do Františkových Lázní, ktoré vás okúzlia dlhou kúpeľnou históriou a pôsobivou architektúrou, alebo do legendárnych Karlových Varov.

Na čom si pochutnáte?

V kaviarni priamo v budove sa servírujú chutné raňajky, káva a iné občerstvenie. Pochutnať si môžete aj v neďalekom Dino Cafe a ďalších obľúbených reštauráciách či kaviarňach v meste. V plne vybavenej kuchyni apartmánu si navyše môžete kedykoľvek pripraviť jedlo podľa chuti.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy v útulnej detskej herni s hracím stolíkom so stoličkami, múrom na kreslenie kriedou, plyšovými hračkami, bábikami a autíčkami, vzdelávacími hrami a puzzle.

Niečo naviac

Súčasťou apartmánového domu je múzeum hudby Fatamorgana s interaktívnymi expozíciami, kde sa dokonale ponoríte do sveta umenia.

Revelton Studios Mariánské Lázně

Revelton Studios Mariánské Lázně

Lužická 410/11 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kabi international s.r.o. IČ: 05965811


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 240 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,6 km
Zastávka
20 m

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánskych Lázňach vás čakajú preslávené kúpeľné parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, veľa kultúrneho aj spoločenského vyžitia a predovšetkým niekoľko desiatok liečivých prameňov. Najznámejšími sú Ferdinandov, ktorý bol tiež úplne prvým využívaným prameňom, ďalej Lesný prameň a Ambrožov. K pitným kúram slúžia pramene Krížový, Karolínin a Rudolfov. Mariánské Lázně sa vždy tešili obľube slávnych osobností a šľachty. Za zmienku stojí napríklad anglický kráľ Eduard VII alebo skladateľ J. W. Goethe. Dnes sú druhými najväčšími českými kúpeľmi.

Čo patrí medzi skvosty Mariánskych Lázní?

  • Spievajúca fontána
  • Hlavná kúpeľná kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandovho prameňa

Navštívte tiež Park Boheminium. Môžete tu obdivovať miniatúry českých pamiatok. K prechádzkam sú ideálne Skalníkovy sady, park u Lesného prameňa alebo vychádzková trasa Kráľovská cesta.

Ak sa chcete vydať na výlet mimo mesto, odporúčame hrad Loket alebo hrad a zámok Bečov nad Teplou, kde sa nachádza relikviár svätého Maura.

Viac informácií
Mestský bazén
Mestský bazén
Prameň Alexandra
Prameň Alexandra
Prameň Augustin a Edward VII.
Prameň Augustin a Edward VII.