Vyrazte na pobyt do Duna Beach Apartman a nechajte sa očariť nádhernou prírodou maďarského pohraničia. Na dosah budete mať Malý Žitný ostrov, kúpele Mosonmagyaróvár a množstvo ďalších atrakcií. Vyraziť môžete aj do Rakúska. Navyše na vás čakajú výborné raňajky formou bufetu a relax vo wellness s vírivkou a infrasaunou.

O ubytovaní

Ubytovanie Duna Beach Apartman leží v obci Kimle, neďaleko slovenských hraníc, rakúskych hraníc a kúpeľného mesta Mosonmagyaróvár. Počas jedného výletu tak môžete spoznať kultúrne aj prírodné krásy hneď troch krajín.

Blízko ubytovania nájdete Malý Žitný ostrov (7,5 km), ktorý je najväčším riečnym ostrovom v Maďarsku. Jeho rozloha činí pôsobivých 375 km² a oplýva pôvabnou prírodou CHKO Dunajské luhy. Za nádhernou nedotknutou zeleňou sa vydajte aj k Neziderskému jazeru (50 km), ktoré patrí na Zoznam pamiatok UNESCO.

Neďaleký Mosonmagyaróvár (12,2 km) sa preslávil najmä vďaka kúpeľom a wellness centru Flexum Thermal & Spa, ktoré má niekoľko bazénov s liečivou vodou a ponúka ozdravné procedúry. Neďaleko kúpeľov nesmiete minúť kaviareň Várkert. Podnik sa nachádza v historickej budove, disponuje príjemným dizajnom a milou ochotnou obsluhou.

Odtiaľ sa potom stačí prejsť do múzea Hansági. Výstava sa skladá z kombinácie výtvarného umenia a archeologických exponátov. Najstaršie vystavené kúsky sú staré až 9000 rokov a týkajú sa histórie ľudstva. Múzeum funguje okolo 125 rokov, a radí sa tak medzi najstaršie v Maďarsku.

Na výlet potom môžete vyraziť aj do Győru (31,5 km), kde okrem mnohých historických budov nájdete aj kúpele a známy aquapark Rába Quelle s panoramatickým výhľadom na centrum mesta. Tie sa po rozsiahlej rekonštrukcii radia k najmodernejším vodným parkom v Európe.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných izieb a apartmánov. Každý má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, klimatizáciu, chladničku, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba na prízemí meria 12 m² a je vybavená manželskou posteľou a stolíkom s posedením, súčasťou je francúzsky balkón.

  • Dvojlôžková izba na poschodí je rovnako veľká aj totožne vybavená ako variant na prízemí, nechýba teda manželská posteľ, stolík s posedením a francúzsky balkón.

  • Dvojlôžková izba na poschodí s balkónom meria 17 m² a k jej vybaveniu patrí manželská posteľ a balkón s plochou 10 m².

  • Štvorlôžková izba na prízemí s balkónom má plochu 25 m² a nájdete v nej 2 manželské postele a stôl so stoličkami na posedenie. Nechýba balkón s plochou 10 m².

  • Dvojizbový apartmán (42 m²) sa skladá z 2 samostatných izieb s manželskými posteľami, plne vybavenej kuchyne a balkóna s plochou 10 m².

  • Trojizbový apartmán je veľký 50 m² a zahŕňa 3 samostatné spálne s celkovo 4 manželskými posteľami, 2 sprchy a plne vybavený kuchynský kút.

  • Domček s plochou 22 m² vám poskytne perfektné súkromie. Vnútri nájdete manželskú posteľ a plne vybavený kuchynský kút, súčasťou je aj vonkajšia terasa.

Na čom si pochutnáte?

Bohaté raňajky formou bufetu sa servírujú cca 1 km od ubytovania. Apartmány majú navyše vlastnú vybavenú kuchynku, kde si môžete pripraviť jedlo podľa svojej chuti. A na zapožičanie je tu aj vonkajší gril.

Kde budete relaxovať?

Na relax využijete menšiu wellness zónu s hydromasážnou vírivkou, infrasaunou so svetelnou terapiou a soľnými tehlami a odpočivárňou. Aktívny odpočinok si môžete užiť v miestnej posilňovni s kardio strojmi.

Cestujete s deťmi?

Deti sa zabavia na veľkom vonkajšom ihrisku s drevenými preliezačkami, alebo v menšom detskom kútiku, ktorý je súčasťou posilňovne.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež úschovňu bicyklov a na zábavu vám poslúži stolný futbal či rôzne hry na zapožičanie.

Duna Beach Apartman

Duna Beach Apartman

Szabadság u. 23 , Kimle
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HELÉNA - CO Kft. IČ: 0809006957


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:30
Domáci maznáčik
za 4 800 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10 km

Tipy na výlet

Kúpele Mosonmagyaróvár

Kúpele Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je mesto v západnom Maďarsku a nachádza sa neďaleko rakúskych a slovenských hraníc. Hoci je to pomerne malé mesto, pýši sa krásnymi kúpeľmi Mosonmagyaróvár, ktoré lákajú turistov hľadajúcich odpočinok aj liečbu niektorých zdravotných problémov. Tieto liečebné kúpele s plavárňou nájdeme uprostred zelene v blízkosti centra mesta a ponúkajú 7 bazénov s rôznou teplotou vody. Na svoje si tu prídu ako osoby, ktoré hľadajú relax a rekonvalescenciu, tak i priaznivci plávania.

Bazény v kúpeľoch Mosonmagyaróvár

  • Liečivý bazén s termálnou vodou s teplotou 36 - 38 °C
  • Sedací bazén I s chladenou termálnou vodou s teplotou 30 - 33 °C
  • Sedací bazén s perličkovými lavicami, masážnymi prvkami chodidiel a chrbta s chladenou termálnou vodou s teplotou 36 - 37 °C
  • Bazén pre terapeutické plávanie a cvičenie s chladenou termálnou vodou s teplotou 28 - 30 °C
  • Wellness bazén s chladenou termálnou vodou s teplotou 32 - 34 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 33,3 m, teplota 28 - 29 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 25 m, teplota 26 - 28 °C

Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskajúce z hĺbky až 2 000 m a jej teplota dosahuje 74 °C). Voda lieči choroby kĺbov a chrbtice, zápaly kĺbov, zápaly priedušiek a ďalšie.

Otváracia doba kúpeľov je každý deň, po celý rok 8:00 - 20:00 hodín.

Viac informácií
Malý Dunaj
Malý Dunaj
Neziderská cyklotrasa
Neziderská cyklotrasa
Mesto Győr
Mesto Győr